Ανακοινώσεις

ΠΑΣΟΚ για τις Αυτοδιοικητικες Εκλογές: ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΥΣ

ΠΑΣΟΚ

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΗΜΝΟΥ

Τομέας Επικοινωνίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 4-10-23

   Στο διακύβευμα των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών εστίασε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, κατά την επίσκεψη του στη Μυτιλήνη, μαζί με την υποψήφια περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Βάσω Χοχλάκα (Φωτογραφία) .

Σχολιάζοντας το χθεσινό κάλεσμα του κ. Μητσοτάκη προς τους ψηφοφόρους να στηρίξουν τις επιλογές του, απαρίθμησε τι έχουν βιώσει οι πολίτες τους τρεις τελευταίους μήνες, που είναι ξανά Πρωθυπουργός:

«Η ακρίβεια καλπάζει, αλλά έλεγχοι στην αγορά δεν υπάρχουν. Βιβλικές φυσικές καταστροφές σε πάρα πολλά σημεία της Ελλάδας, αλλά στην πρόληψη δεν υπάρχει καμία ουσιαστική επένδυση. Και, βέβαια, σε θέματα δημοκρατίας, θεσμών και διαφάνειας έφτασε στο σημείο να τα βρει παρασκηνιακά με τον Βελόπουλο.

Για όλα αυτά, αξίζει στις 8 Οκτωβρίου να του πείτε ένα μεγάλο ΟΧΙ.

Και να στηρίξετε αυτοδιοικητικούς που δεν θα υπηρετούν το Μαξίμου και τον ίδιο, αλλά εσάς, τον απλό λαό, τον πολίτη και την καθημερινότητά του. Αξιοποιώντας σωστά τα ευρωπαϊκά προγράμματα και χρήματα. Αυτοδιοίκηση με περιφερειακή ανάπτυξη, με αποκέντρωση».

Ο κ. Ανδρουλάκης απευθυνόμενος στους πολίτες ζήτησε να στηρίξουν «πρόσωπα όπως τη Βάσω Χοχλάκα, που είναι από την τοπική κοινωνία. Έντιμη, εργατική, μία νέα επιστήμονας που θα δουλέψει για τον τόπο της και για όλους εσάς. Όχι να είναι το “μακρύ χέρι” μιας διοίκησης και μιας κυβέρνησης, που το μόνο που έχει προτεραιότητα είναι η εξουσία για την εξουσία». Δήλωσε σίγουρος ότι «στις 8 Οκτωβρίου θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας όλες οι προοδευτικές δυνάμεις για να μπούμε εμπόδιο στην αλαζονεία, την αναξιοκρατία και την αδιαφάνεια, που εκπορεύεται από το Μέγαρο Μαξίμου».

Ασφαλώς, όλοι εμείς, στο ΠΑΣΟΚ, που πορευτήκαμε τόσα χρόνια με γνώμονα την δημοκρατική αντίληψη για την τοπική αυτοδιοίκηση, που κάναμε πράξη την ανεξαρτησία και την αυτονομία της, με βάση τις προοδευτικές αρχές του «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ», του αυτοδιοικητικού νόμου που καθόρισε τη σύγχρονη Ελλάδα και έδωσε στους πολίτες το δικαίωμα να εκλέγουν τις ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΑΡΧΕΣ, δεν πρόκειται να δεχτούμε να αποτελέσει το Βόρειο Αιγαίο φέουδο της κυβέρνησης και θα καταψηφίσουμε τόσο όσους αποτελούν κυβερνητικές επιλογές όσο και εκείνους που ενστερνίζονται τις ίδιες αναχρονιστικές απόψεις.

Γιατί θα είμαστε συνυπεύθυνοι στην επιχειρούμενη «άλωση» των νησιών μας , με βοηθό και το νέο νόμο για την τοπική αυτοδιοίκηση, που κύριο χαρακτηριστικό του έχει την υπερ-συγκέντρωση αρμοδιοτήτων σε λίγους εκλεγμένους και «αρεστούς» και την οικονομική ασφυξία των Περιφερειών. Άλλωστε, σύμφωνα με τον Πρωθυπουργό και πολλά κυβερνητικά στελέχη που ήρθαν για να στηρίξουν την υποψηφιότητα του εκλεκτού τους αλλά και του ίδιου του υποψήφιου της Ν.Δ, εκβιάζοντας ωμά πλέον, μας λένε :«Αν δεν μας ψηφίσετε, ξεχάστε το Βόρειο Αιγαίο». Τους απαντάμε ότι οι πολίτες των νησιών μας «ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΙ» και δεν μας λένε τίποτα νέο: ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΥΣ

  

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button