ΑνακοινώσειςΕπίκαιρα

Ψυχολογική υποστήριξη, διαταραχές μνήμης, ασκήσεις εξ αποστάσεως.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η Ψυχολόγος του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Λήμνου, ενημερώνει τους πολίτες, ότι η συμβουλευτική υποστήριξη των εξυπηρετούμενων συνεχίζει να λειτουργεί διαδικτυακά μέσω του skype λογαριασμού (ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ). Η υπηρεσία συμβουλευτικής υποστήριξης δεν ισχύει μόνο για τους πολίτες που ήδη εξυπηρετούνται, αλλά και για όσους επιθυμούν να λάβουν ψυχολογική υποστήριξη, με την αποστολή των απαραίτητων δικαιολογητικών.
Ακόμη, συνεχίζεται, η λειτουργία του Συμβουλευτικού Σταθμού για την άνοια, επίσης διαδικτυακά. Η προληπτική εξέταση πολιτών ή αυτών με διαταραχές μνήμης δε θα είναι εφικτή, με τον τρόπο που γινόταν πριν. Ωστόσο, όσοι επιθυμούν μπορούν να επικοινωνούν με την Ψυχολόγο του Κέντρου, ώστε να συζητούνται οι υποκείμενες ενοχλήσεις, καθώς και να στέλνονται νοητικές ασκήσεις, τις οποίες οι ενδιαφερόμενοι θα πραγματοποιούν μόνοι τους στο σπίτι και θα γίνεται εβδομαδιαία επιτήρηση. Επιπρόσθετα, στήριξη μπορούν να λαμβάνουν οι φροντιστές των ατόμων με διαταραχές μνήμης, τόσο σε πρακτικό όσο και σε επίπεδο συμβουλευτικής, με σκοπό την καλύτερη υποστήριξη του ατόμου που νοσεί, αλλά και των ανθρώπων που έχουν την ευθύνη της φροντίδας.
Το Κέντρο Κοινότητας, θα παραμείνει δίπλα στους πολίτες, με την προτροπή να μη μείνει κανείς χωρίς βοήθεια.
Σημειώνεται ότι σε όλες τις συνεδρίες γίνεται αυστηρή τήρηση του απορρήτου.
Τα ραντεβού θα κλείνονται έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία με την Ψυχολόγο, Σωτηρία Κυριαζίδου, στο τηλέφωνο 6938054471, καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 8:00-14:00.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button