ΕπίκαιραΕπιλεγμένα

Στα Λύχνα ο Συνδυασμός ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΜΝΟ

Τη Δευτέρα 20-07-2020 ,η Ελεονώρα Γεώργα ,επικεφαλής της παράταξης “ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΜΝΟ”  με τους δημοτικούς συμβούλους και τους συνεργάτες της Αλέξανδρο Καφαλτή, Ιωάννα Διαματάρη, Χριστίνα Ζαΐμη, Νεκτάριο Ορφανίδη και Χρυσόστομο Μυρτζανή πραγματοποίησαν συνάντηση με τον Πρόεδρο της Κοινότητας Λύχνων Βασίλη Χλέτσο και τα μέλη του Συμβουλίου της Κοινότητας Βασίλη Αγέρα, Χαράλαμπο Η. Παρδάλη και Χαράλαμπο Β. Παρδάλη.

Τη συζήτηση σχεδόν μονοπώλησε το σοβαρό πρόβλημα της διαχείρισης των λυμάτων ,το οποίο χρήζει άμεσης και μόνιμης λύσης. Συζητήθηκαν οι προτάσεις που έγιναν από το Συμβούλιο για την ένταξη αυτών στο τεχνικό πρόγραμμα της περιόδου 2020 .Τέλος, απασχόλησαν ζητήματα καθημερινότητας.

Η Ελεονώρα Γεώργα για άλλη μία φορά εξήρε το έργο που εθελοντικά προσφέρουν στο χωριό και στην παραλία του ο Πρόεδρος, οι σύμβουλοι ,τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου και εθελοντές που όλοι αφιερώνουν χρόνο για το κοινό καλό βελτιώνοντας την καθημερινότητα και την αισθητική στα Λύχνα.

Λήμνος,23-07-2020

Ελεονώρα Γεώργα

“ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΜΝΟ”

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button