Ανακοινώσεις

Στο YouTube με τίτλο το ΤΕΤΔ . Επισκεφθείτε το !

Το Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής (ΤΕΤΔ) του Πανεπιστημίου Αιγαίου (ΠΑ) στη Λήμνο, δημιούργησε το δικό του κανάλι στο YouTube με τίτλο <DFSN UoA>. Το κανάλι θα είναι προσβάσιμο στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση και το κοινό προσκαλείται να το επισκεφτεί για να το γνωρίσει καλύτερα: 

 https://www.youtube.com/channel/UCaILwcFEBhoAX_DYt8zX8fQ

 Αρχικά το κανάλι περιέχει δυο βίντεο

 βίντεο DFSN UoA Brief – ΤΕΤΔ ΠΑ: Σύντομη τεχνική παρουσίαση των υποδομών του Τμήματος στη Λήμνο. Στο τέλος του βίντεο παρουσιάζεται συνοπτικά και το νέο αμφιθέατρο/συνεδριακό κτήριο Γαροφαλλίδειο. Το έργο είναι σε εξέλιξη, σύντομα θα παραδοθεί στο πανεπιστήμιο και πέρα από τις ανάγκες του Τμήματος θα διατίθεται και για την υποστήριξη δράσεων της τοπικής κοινωνίας.  

 

  1. βίντεο UoA Library – Βιβλιοθήκη: Συνοπτική παρουσίαση των βιβλιοθηκών του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Η βιβλιοθήκες του ΠΑ εκτός από φοιτητές είναι διαθέσιμες και για το κοινό. Στη Λήμνο οι υπηρεσίες της βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Αιγαίου είναι διαθέσιμες για το κοινό στο κτήριο Κυδάδειο (πίσω από Πλατεία ΚΤΕΛ).

 Εκ μέρους του ΤΕΤΔ

 Ο Πρόεδρος του Τμήματος

 Κωνσταντίνος Γκατζιώνης

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button