Αθλητικά

Το Μπάσκετ αλλιώς !

Το Μπάσκετ αλλιώς, θα έλεγα !  Είναι ο,τι έμεινε από τις δυο προηγούμενες χρονιές με το Μεγάλο ΗΦΑΙΣΤΟ και αυτό που έμεινε δεν το λες “λίγο” !

Ο Ήφαιστος με Ακαδημία, φυτώριο,  συμμετέχει στο Πρωτάθλημα παιδικού Μπάσκετ του  Νομού Λέσβου – Λήμνου.

Ο πρώτος αγώνας έγινε  στο  Γήπεδο μας, εκεί που γνωρίσαμε μέρες δόξας για τη  Λήμνο. Η  ομάδα της Λήμνου έπαιξε  με τον τον Παλλεσβιακό της Μυτιλήνης.

Τα παιδιά της Λήμνου με κόουτς τον μεγάλο Μπασκετμπολίστα του Παρελθόντος, Παίχτης του Ολυμπιακού, τον Μανώλη Παπαμακάριο,  Νίκησαν  την Ομάδα τα Μυτιλήνης με 57-39

ΗΦΑΙΣΤΟΣ – ΠΑΛΛΕΣΒΙΑΚΟΣ  57 – 39.

Ο αγώνας εγινε με εφαρμογή ολων των μέτρων  του πρωτοκόλλου,   με μεγάλη αυστηρότητα.  Όσοι προσήλθαν στο Γήπεδο (κυρίως γονείς παιδιών),   τους γινόταν θερμομέτρηση, μάσκες κλπ.

Ήταν συγκινητικό ότι κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον 17 χρόνο της Σάμου,  που έχασε τη ζωή του (μαζί με το Κορίτσι) στο σεισμό, ο οποίος  17χρονος ήταν σε ομάδα Μπάσκετ της Σάμου !

Η φωτογραφία είναι απο την Ομάδα της Μυτιλήνης,  τον “πάλαι ποτέ”   ένδοξο,  στο ποδόσφαιρο,  Παλλεσβιακό, που νωρίς το Απόγευμα του Σαββάτου, πριν τον Αγώνα,  έκαναν βόλτα στο Ρωμαίικο, και θαύμαζαν τον εντυπωσιακό Αθω στον  ορίζοντα.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button