Λήμνος

ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΟΥΔΡΟΥ, Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΕΙΟΧΗΣ

ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΟΥΔΡΟΥ, Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΕΙΟΧΗΣ

Αγωνιά ο Μουδρος και η γύρω απ΄αυτόν περιοχή  για  το μαρασμό, πληθυσμιακό, κοινωνικό,  οικονομικό… Μέσα σε αυτό το “γκρινιάρικα”  κλίμα έρχεται το Γυμνάσιο Μουδρου, πιθανόν και άλλοι Φορείς, να δείξει δραστηριότητα και εξωστρέφεια, αυτό που λείπει απο την   περιοχή!

Με δυναμικές πρωτοβουλίες και δημοσιοποίηση αυτών δείχνει μια  αξιοσημείωτη ζωντάνια και μια πρωτοπορία. Πολύ ταχτικά, κάθε 3-4 μερες,  παίρνουμε απο την Διευθύντρια του Γυμνασίου,  κ. Παπαπαναγιώτου,  ένα e-mail  με ενημέρωση και φωτογραφίες,  που  είναι αδύνατο να μην τα δημοσιεύσεις.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΛΗΜΝΟΥ   

Τιμώντας τις στενές σχέσεις που έχει αναπτύξει με την Αυστραλία το Γυμνάσιο Μούδρου, αδελφό σχολείο του ελληνικού σχολειου της Ορθόδοξης Κοινότητας Αγίου Παντελεημονος του Dandenong και σεβομενο την ιστορική μνήμη, έλαβε μέρος στις εκδηλώσεις τιμής στους νεκρούς στρατιώτες της Καλλίπολης. Αντιπροσωπία μαθητών βρέθηκε στο χώρο του Συμμαχικού Νεκροταφείου του Μουδρου, η Διευθύντρια του σχολείου κατέθεσε στεφάνι και αποδοθηκαν όλες οι νενομισμενες τιμές. Μετά το πέρας της τελετής δόθηκε η ευκαιρία συνομιλιας

 με τον κ. Lee Tarlamis, Πρόεδρο της Επιτροπής Μνήμης της Καλλίπολης στη Vic

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button