Απόψεις

Το “τρέχει” η Ελεονόρα – Θέματα στο Κοντοπούλι

Σε συνέχεια των επισκέψεων γνωριμίας και συνεργασίας που πραγματοποιεί η ανεξάρτητη δημοτική παράταξη “ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΜΝΟ” με τα τοπικά συμβούλια των Κοινοτήτων του νησιού μας, η Ελεονώρα Γεώργα και οι συνεργάτες της Αλέξανδρος Καφαλτής, Ιωάννα Διαματάρη, Χριστίνα Ζαΐμη και Νέλλη Διακογιάννη συναντήθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας 13 Ιανουαρίου 2020 με τον πρόεδρο και συμβούλους του Κοντοπουλίου.

Τη συζήτηση μονοπώλησαν σχεδόν τα προβλήματα της καθημερινότητας και η αδυναμία των κοινοτήτων να τα αντιμετωπίσουν, καθώς δεν έχουν λάβει ακόμη την πάγια προκαταβολή  αν και η σύσταση και απόδοσή της αποτελεί  απευθείας εκ του νόμου υποχρέωση του Δήμου. Συζητήθηκαν εκτενώς το μεγάλο πρόβλημα της ποιότητας του νερού που αντιμετωπίζει η περιοχή, η ανάγκη βελτίωσης των υφιστάμενων εγκαταστάσεων των αντλιοστασίων και η άμεση επισκευή του κτιρίου που στεγάζει την Κοινότητα, έργα που είχαν συμπεριληφθεί στο τεχνικό πρόγραμμα που πρότεινε το τοπικό συμβούλιο αλλά δεν συμπεριλήφθηκαν ποτέ στο τεχνικό πρόγραμμα που ήλθε προς ψήφιση στο Δημοτικό Συμβούλιο της 23ης Δεκεμβρίου του παρελθόντος έτους.

Η Ελεονώρα Γεώργα τόνισε για μια ακόμη φορά της ανάγκη δημιουργίας Διεύθυνσης Προγραμματισμού στο Δήμο και δεσμεύθηκε για στενή συνεργασία με το τοπικό συμβούλιο, στον άξονα της πίεσης για τη διευθέτηση των σοβαρών ζητημάτων που απασχολούν το Κοντοπούλι.

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button