Επίκαιρα

Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023 θα εορταστεί η Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων. Το Προγραμα στη Λημνο

Πρόγραμμα

Εορτασμού Ημέρας Ενόπλων Δυνάμεων

Την Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023 θα εορταστεί η Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων.

Στην πόλη της Μύρινας θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω εορταστικές εκδηλώσεις:

Ώρα 08:00: Επίσημη έπαρση της Σημαίας στο Φρούριο της Μύρινας με συμμετοχή του Στρατιωτικού Τιμητικού Αγήματος.

 

Ώρα 11:30: Επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου στο Στρατόπεδο «ΝΧΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗ.

Στη δοξολογία παρακαλούνται να παραστούν:

Οι Βουλευτές N. Λέσβου, ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου ή ο Εκπρόσωπος του – ο Έπαρχος Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου, ο Δήμαρχος Λήμνου, ο Διοικητής της 88 Σ.ΔΙ., ο Ειρηνοδίκης Λήμνου, ο Πρόεδρος του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λήμνου, οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, οι Διοικητές της 130 Σ.Μ., της 8ης Μ.Σ.ΕΠ., του Ναυτικού Κλιμακίου Λήμνου και του Αστυνομικού Τμήματος Μύρινας, ο Λιμενάρχης Μύρινας, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μύρινας, η Πρόεδρος της Κοινότητας Μύρινας, οι Πρόεδροι Δ.Σ. Ν.Π.Δ.Δ. και Ν.Π.Ι.Δ. της Περιφέρειας και του Δήμου, ο Διοικητής του νοσοκομείου Λήμνου, ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Λήμνου, οι Προϊστάμενοι Δημοσίων Υπηρεσιών και Ν.Π.Δ.Δ. στους Δήμους, οι Αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων, των Σωμάτων Ασφαλείας, του Λιμενικού και του Πυροσβεστικού Σώματος εν ενεργεία με στολή κατά ιεραρχική τάξη, ο Εκπρόσωπος της Ένωσης Απόστρατων Αξιωματικών Στρατού – Παράρτημα Λήμνου, ο Εκπρόσωπος του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Λέσβου – Παράρτημα Λήμνου, ο Εκπρόσωπος Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων Λήμνου (Λ.ΕΦ.Ε.Δ. Λήμνου), οι Πρόεδροι Επιμελητηρίων στους Δήμους και τις Περιφέρειες, οι Πρόεδροι Επαγγελματικών Οργανώσεων στις Περιφέρειες και τους Δήμους, οι Πρόεδροι Εργατικών Οργανώσεων, οι Πρόεδροι Ενώσεων Γεωργικών Συνεταιρισμών, οι Πρόεδροι άλλων Σωματείων και Συλλόγων.

Με τη λήξη της Δοξολογίας θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση στο χώρο του Ηρώου Πεσόντων του Στρατοπέδου «ΝΧΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗ» και στη συνέχεια κατάθεση στεφάνου.

 Ώρα 16:45: Υποστολή της Σημαίας με συμμετοχή του Στρατιωτικού Τιμητικού Αγήματος.

 

Παράλληλες εκδηλώσεις

  1. Γενικός σημαιοστολισμός από την 8η πρωινή ώρα μέχρι και τη δύση του ηλίου της 21ης Νοεμβρίου 2023.
  2. Φωταγώγηση όλων των καταστημάτων του δημοσίου, των Ο.Τ.Α., καθώς και των καταστημάτων, των Ν.Π.Δ.Δ. και των Τραπεζών κατά τις βραδινές ώρες της 21ης Νοεμβρίου 2023.

                  Ο Έπαρχος Λήμνου                                                                                                     

                                                                                          Άγγελος Βλάττας – Λαμπρινός

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button